Mutari Locuinte

Mutarea locuintei

Daca doriti sa lasati intreaga desfasurare a mutarii pe seama noastra, veti beneficia de urmatoarele:

  1. Un manager de proiect care va realiza interfata dintre cerintele dumneavoastra si derularea operatiunii de mutare.
  2. O echipa de profesionisti care au urmat cursuri de specializare in domeniul de transport mobila si care au acumulat o vasta experienta prin serviciile pe care le asiguram zi de zi. Echipa respectiva se va ocupa de toate aspectele legate de mutare. Vor fi ambalate si mutate toate obiectele din locuinta dumneavoastra, incepand de la carti, vesela, haine si terminand cu obiectele mari de mobilier. Ei se vor ocupa de asemenea de montat si demontat obiectele voluminoase, de transportul lor pe scari, de incarcat si descarcat.
  3. Ambalarea obiectelor care urmeaza sa fie mutate va fi executata cu atentie, pentru a asigura protejarea lor pe parcursul intregului proces. Vor fi asigurate deasemenea echipamente si ambalaje specifice pentru simplificarea intregului proces de transport mobila.
  4. Camioane adecvate cu o capacitate de pana la 3,5 tone, capabile sa acomodeze orice fel de mobila si sa o transporte in siguranta. Soferii pe care ii folosim sunt atent selectati dupa criterii bine stabilite anterior.
  5. Atentie speciala acordata animalelor de casa si plantelor de apartament.

Alte servicii transport mobila

Daca doriti sa va folositi doar de anumite servcii, firma noastra va ofera posibilitatea sa alegeti. Va putem pune la dispozitie autoutilitare performante coduse de soferi profesionisti in cazul in care doriti sa incarcati si sa descarcati singuri bunurile. Pe de alta parte, daca aveti transport si aveti nevoie de personal specializat in mutari de mobilier si bagaje, firma noastra va poate asigura oameni cu experienta in incarcat - descarcat mobila si bagaje, demontare si montare mobilier.

27/09/2013
SiteLockPrivacy Policy Cookie Policy Privacy Policy