Mutari Brasov -Romania

Mutari Brasov

 

 

Vicoso Logistica este o firma de mutari mobila,transport marfa din Brasov, cu experienta ,detinem un personal calificat cu experienta pentru a va oferi cele mai bune prestari de servici la un cost redus! Pe langa serviciul de manipulare mobila si de transport va punem la dispozitie, servicii montat , demontat mobila plus o gama larga de cutii pentru ambalare la un pret redus. . Avem in dotare auto­mo­bile pro­fe­sion­ale, dotate core­spun­za­tor pen­tru ast­fel de ser­vicii. Masinile sunt FORD TRANSIT, au o capac­i­tate de 3.5 tone ,IVECO EUROCARGO 7,5 t. Pentru o evaluare ne puteti contacta la nr.:0733826893

 

 

 

 

Descriere1 ore (RON)OFERTA 3Ore  (RON)vicoso logistica srl-servici mutari BRASOV
  masina +sofer 180 375  
masina+sofer+manipulant 345 460  
masina+sofer+2manipulanti 460 630  
masina+sofer+3manipulanti 575 835

 

 

Programari mutari online  www.mutari.online 

 

Mutari Firme

Vicoso Logistica ofera servicii profesionale pentru firme, birouri si companii.

Indiferent de anvergura si volumul mutarii, asiguram o buna organizare si rapiditate la preturi avantajoase.

Desfasurarea mutarii

Intr-o prima etapa un expert al firmei noastre va stabili impreuna cu dumneavoastra un plan pentru relocarea companiei in conditii de eficienta maxima. Vom economsi timp prin stabilirea inca de la inceput a unei zile optime si a ordinii mutarii bunurilor.

Asiguram demontarea si montarea mobilierului, impachetarea efectelor corespunzator in cutii si protejarea lor cu folie de plastic, precum si etichetarea cutiilor. Transportul lor se va face in deplina siguranta datorita echipei noastre de profesionisti, obisnuita sa trateze bunurile clientilor nostri cu deosebita grija in decursul oricarei mutari.

In ziua de azi orice firma se bazeaza pe tehnologia IT. Astfel, in cadrul unei mutari, administrarea unei retele si a echipamentelor din care este compusa (computere, servere, retelistica) necesita o atenta planificare si executie. Pentru a ne asigura ca mutarea infrastructurii IT din compania dumneavoastra este efectuata corect, se va realiza o analiza detaliata a acesteia in prealabil.

Mutari Locuinte

 Vicoso Logistica


Mutarea locuintei

Daca doriti sa lasati intreaga desfasurare a mutarii pe seama noastra, veti beneficia de urmatoarele:

 

  1. Un manager de proiect care va realiza interfata dintre cerintele dumneavoastra si derularea operatiunii de mutare.
  2. O echipa de profesionisti care au urmat cursuri de specializare in domeniul de transport mobila si care au acumulat o vasta experienta prin serviciile pe care le asiguram zi de zi. Echipa respectiva se va ocupa de toate aspectele legate de mutare. Vor fi ambalate si mutate toate obiectele din locuinta dumneavoastra, incepand de la carti, vesela, haine si terminand cu obiectele mari de mobilier. Ei se vor ocupa de asemenea de montat si demontat obiectele voluminoase, de transportul lor pe scari, de incarcat si descarcat.
  3. Ambalarea obiectelor care urmeaza sa fie mutate va fi executata cu atentie, pentru a asigura protejarea lor pe parcursul intregului proces. Vor fi asigurate deasemenea echipamente si ambalaje specifice pentru simplificarea intregului proces de transport mobila.
  4. Camioane adecvate cu o capacitate de pana la 3,5 tone, capabile sa acomodeze orice fel de mobila si sa o transporte in siguranta. Soferii pe care ii folosim sunt atent selectati dupa criterii bine stabilite anterior.
  5. Atentie speciala acordata animalelor de casa si plantelor de apartament.

Alte servicii transport mobila

Daca doriti sa va folositi doar de anumite servcii, firma noastra va ofera posibilitatea sa alegeti. Va putem pune la dispozitie autoutilitare performante coduse de soferi profesionisti in cazul in care doriti sa incarcati si sa descarcati singuri bunurile. Pe de alta parte, daca aveti transport si aveti nevoie de personal specializat in mutari de mobilier si bagaje, firma noastra va poate asigura oameni cu experienta in incarcat - descarcat mobila si bagaje, demontare si montare mobilier.

Vicoso Logistica

 

Vicoso Logistica 

  Jud. Brasov DJ103A KM 2 Sos. Brasov/Carpinis 

Tel : 0368 446 318

mobil :0733826893

SERVICII DE CURIERAT RAPID-TRANSPORT MARFURI-SERVI - S.C. VICOSO LOGISTICA S.R.L.SERVICII DE CURIERAT RAPID-TRANSPORT MARFURI-SERVI - S.C. VICOSO LOGISTICA S.R.L.

Transport marfuri- Servicii de curierat rapid - S.C. VICOSO LOGISTICA S.R.L.

SiteLockPrivacy Policy Cookie Policy Privacy Policy